AUTOMATIZARE IRIGATII

AUTOMATIZARE IRIGATII

Automatizarea totala sau partiala a sistemelor moderne de irigatii este o conditie necesara pentru imbunatatirea eficientei si rentabilitatii, indiferent de marimea suprafetei de irigat sau tipul de cultura.

Depozitul de Irigatii comercializeaza echipamente si accesorii in vederea automatizarii atat pentru modernizarea sistemelor existente de irigatii cat si pentru sisteme noi de irigatii agricole sau rezidentiale.


  • Programatoare;
  • Electrovane;
  • Senzori;
  • Cabluri electrice.Prin intermediul programatoarelor, se pot configura diferite scenarii de functionare ale sistemului de irigatii, cu ajutorul vanelor comandate electronic si a senzorilor de umiditate sau temperatura.


In functie de complexitatea si natura sistemului de irigatii, in urma unei analize tehnice se pot configura prin intermediul programatoarelor, udarea automata la intervalele de timp calculate cu respectarea normei de udare specifica pentru tipul de cultura.


Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare la echipamente si accesorii in vederea automatizarii sistemelor de irigatii (solutii echipamente,tehnologii, oferte tehnice, cotatii de pret, proiectare sau consultanta in ceeace priveste oportunitati de finantare nerambursabile), va rugam se ne contactati.


Subcategorii