IRIGATII REZIDENTIALE

IRIGATII REZIDENTIALE


Irigatiile rezidentiale ca denumire generica se refera la ansamblul de componente necesare pentru udarea spatiilor din zonele locuite, distincte fata de sistemele de irigatii agricole sau legumicultura, de camp, sere sau solarii.

Sistemele de irigatii rezidentiale comercializate de Depozitul de Irigatii sunt complet automatizate, pot fi configurate in functie de specificitatea oricarui teren sau culturi, principalele elemente fiind conducta de apa, set aspersoare, fitinguri, programator, senzori de umiditate si temperatura,cabluri electrice.

Depozitul de Irigatii comercializeaza sisteme de irigatii rezidentiale pentru toata gama de folosinte:
  • Gazon, flori sau peisagistica pentru gradini;
  • Spatii verzi, gazon;
  • Parcuri;
  • Terenuri de fobal;

Un sistem de irigatii rezidential, in functie de folosinta, poate fi complet sau partial automatizat prin intermediul unui programator, diferite categorii de senzori (de ploaie, temperatura,umiditate) si electrovane.

Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare la sistemele de irigatii rezidentiale (solutii echipamente, tehnologii, oferte tehnice, cotatii de pret, proiectare sau consultanta in ceea ce priveste oportunitati de finantare nerambursabile), va rugam se ne contactati.


 

Subcategorii