IRIGATII ASPERSIE

Sisteme de Irigatii prin aspersie, aripi de ploaie, aspersie fina si microaspersie.

Depozitul de Irigatii comercializeaza sisteme de irigatii prin aspersie, aripi de ploaie, aspersie fina si microaspersie.

In cadrul categoriei IRIGATII PRIN ASPERSIE sunt prezentate preturi si caracteristici tehnice pentru aripi de ploaie – sisteme complete, tronsoane conducta aripa de ploaie (coloane de irigat) si seturi aspersie complete (aspersor, hidrant, robinet si tija). De-asemenea se prezinta in detaliu componentele aripilor de ploaie si fitingurile necesare pentru configurarea unui sistem de irigatii prin aspersie (hidrant, cot, teu, dop si alte accesorii).

Udarea prin aspersie reprezintă acea metoda prin care apa este distribuita artificial plantelor sub forma picaturilor, imitand astfel ploile naturale. Alegerea corecta a echipamentului de udare prin aspersie precum si calculul in detaliu a parametrilor tehnici si hidraulici pentru aspersoare (raza de stropire, debitul aspersorului, presiunea de lucru a aspersorului, diametrul duzei, etc.), sunt aspecte esentiale ce determina fiabilitatea si eficienta sistemului de irigatii. In functie de tipul de cultura si de marimea suprafetei de irigat, udarea prin aspersie se poate face prin intermediul aripilor de ploaie, aspersie fina sau microaspersie (ceata).

In urma unei analize tehnice, Depozitul de Irigatii va poate recomanda cel mai eficient sistem de irigatii si accesoriile necesare:

  • aripi de ploaie pentru sisteme de irigatii prin aspersie;
  • aripi de ploaie compuse proiectate pentru eficientizarea sistemelor de irigatii;
  • aspersoare pentru sisteme de irigatii prin aspersie;
  • sisteme de aspersie fina pentru irigatii prin aspersie;
  • echipamente de ceata si microaspersie pentru irigatii prin aspersie;
  • accesorii aspersie, distribuitoare sisteme de aspersie, adaptor aspersor cu suport tija pentru sisteme de irigatii.

Aripile de ploaie compuse sunt proiectate pentru eficientizarea costurilor sistemului de irigatii si sunt configurate pentru o linie, doua sau trei linii functionale simultan (in functie de caracteristicile pompei care deserveste sistemul). Daca este necesara largirea ariei de udare, se pot utiliza modulele de extensie aripa de ploaie, proiectate pentru extinderea sistemelor de aspersie, pana la trei linii de udare simultane. Pentru aplicatii pe arii mai restranse, recomandam liniile de aspersie fina - sisteme complete si seturile de aspersie fina inclusiv fitingurile necesare.

In cazul serelor, solariilor sau zonelor de udare restranse in camp deschis, se pot utiliza seturile de microaspersie. Acestea contin microaspersoare pentru diverse debite, unghiuri si raze de udare, tubul capilar necesar conectarii microaspersorului la conducta principala si fitingurile specifice sistemului de udare prin microaspersie sau ceata.

Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare la udarea prin aspersie, aspersie fina sau microaspersie (solutii echipamente, tehnologii, oferte tehnice, cotatii de pret, proiectare sau consultanta in ceea ce priveste oportunitati de finantare nerambursabile), va rugam se ne contactati.


Subcategorii