Termeni si conditii

termeni si conditii

Definitii

DEPOZITUL DE IRIGATII – este denumirea comerciala a S.C. DEPOZITUL DE IRIGATII SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Drumul Taberei 105, sector 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/6146/2017, cod unic de inregistrare fiscala RO37480722.

Vanzator – DEPOZITUL DE IRIGATII.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre DEPOZITUL DE IRIGATII (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre DEPOZITUL DE IRIGATII si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Termeni si conditii generale

Termenii si conditiile de mai jos se refera la cumparaturile, comenzile efectuate in cadrul magazinului on-line. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile comezii si livrarii unui produs de pe https://www.depozitul-de-irigatii.com/, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos. In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu prevederile de mai jos. In acest sens recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si Conditii.

DEPOZITUL DE Irigatii SRL isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare prealabila.

DEPOZITUL DE Irigatii SRL administreaza acest site cu rol principal in comert electronic dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a le utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al DEPOZITUL DE Irigatii SRL, sunt strict interzise.

Informatia inclusa in acest site poate contine inadvertente tehnice sau erori de scriere. DEPOZITUL DE Irigatii SRL va asigura ca in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date se vor lua toate masurile necesare pentru a va informa si pentru a remedia in cel mai scurt timp toate neconcordantele. In situatia in care ati efectuat o comanda pentru un produs (sau mai multe) cu pret gresit sau cu caracteristici tehnice descrise incorect, aveti posibilitatea sa anulati comanda. In situatia in care ati efectuat o comanda pentru un un produs (sau mai multe) cu pret gresit sau cu caracteristici tehnice descrise incorect, DEPOZITUL DE Irigatii SRL are dreptul de a anula comanda.

Conditii legate de comercializarea produselor

Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra ("Cumparatorul") a prezentelor Conditii.

1)      Pretul

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA. Pretul produselor achizitionate este cel specificat in rubrica "Total comanda". In pretul produselor nu intra costurile de livrare si tarifele percepute de catre firmele de curierat. Preturile produselor prezentate pe pro-irigatii.com pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

2)      Vanzarea produselor

In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si DEPOZITUL DE Irigatii SRL se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

3)      Termene de livrare

Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa. In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online https://www.depozitul-de-irigatii.com/ este de 1-3 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. Produsele sunt livrate prin curier rapid. De obicei in a doua zi lucratoare de la data comenzii, veti primi pachetul la adresa specificata. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare.

In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp, in maxim 24 de ore de la primirea pachetului, pentru remedierea problemei.

4)      Costuri transport

Costul de livrare pentru fiecare comanda este calculat de catre departamentul de vanzari. Costul de livrare, timpul de livrare si firma de curierat vor fi comunicate pentru fiecare comanda. In cazul in care ati efectuat comanda prin intermediul siteului https://www.depozitul-de-irigatii.com/, veti fi sunat de un membru al echipei de vanzari pentru confirmarea costului, timpului de livrare si firmei de curierat.

Datorita dimensiunilor atipice sau gabaritului, anumite produse nu se pot transmise prin curier. Inainte de a comanda tevi de irigat, kituri aripa de ploaie, conducta PEHD colac (cu diametrul mai mare de 50 mm) sau orice alt produs cu greutatea reala / volumetrica / liniara mai mari decat cele acceptate de firmele de curierat, va recomandam sa ne sunati. Pentru a obtine un cost de transport rezonabil, lucram cu mai multi transportatori si facem grupaje in toate tara. Vom estima costul transportului in functie de zona de livrare si cantitatea comandata. In cazul in care ati efectuat comanda prin intermediul siteului https://www.depozitul-de-irigatii.com/, veti fi sunat de un membru al echipei de vanzari pentru confirmarea costului si timpului de livrare.

5)      Modalitati de Plata

Punem la dispozitie 3 modalitati de plata:

Ø  Plata cash la livrare (Ramburs);

Ø  Plata prin Transfer Bancar;

Ø  Plata cu OP (Ordin de Plata).

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date vor fi folosite de DEPOZITUL DE Irigatii doar pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter / noutati) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs. personale, in conditiile legii 667/2001.

6)      Garantie

Nu fac obiectul garantiei produsele consumabile sau cele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Nu se accepta la garantie pompe de apa cu cablul de alimentare taiat. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

• Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ cheltuielile de expediere de la client la centrul de service si inapoi;

• Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.  Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

SC DEPOZITUL DE Irigatii SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

7)      Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile lucratoare de la receptia produsului returnat. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand  fie la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Categorii de produse care se pot returna doar daca sunt sigilate:

a.       Consumabile

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.). Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara nici un cost suplimentar din partea clientului, dupa ce in prealabil a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 48 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

8)      Date personale

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date vor fi folosite de noi doar pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter/ noutati) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru. Suntem inscrisi in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 15292. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs. personale, in conditiile legii 667/2001.

9)      Limitele responsabilitatii

SC DEPOZITUL DE Irigatii Srl nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauza de forta majora.

10)  Transferul dreptului de proprietate

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul pro-irigatii.com are loc in momentul primirii confirmarii ca s-a incasat pretul integral pentru produsele comandate, respectiv la momentul platii la livrare, in cazul vanzarii la distanta cu plata la livrare.

11)  Legislatia aplicata

Legislatia aplicata cuprinde prevederi din: Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta guvernului nr.130/2000, republicata in MO. nr. 177/07.03.2008, modificata prin OG 174/2008, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 677/2001 privind protectia datelor personale si libera circulatie a acestora, modificata si completata, Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.