• contact@depozitul-de-irigatii.com
 • Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2, Darasti-Ilfov, Ilfov

ARIPI DE PLOAIE - SISTEME COMPLETE

ARIPI DE PLOAIE - SISTEME COMPLETE

Aripi de ploaie | Kituri complete pentru sisteme de irigatii

Depozitul de Irigatii proiecteaza si furnizeaza Aripi de Ploaie ce includ toate componentele necesare functionarii sistemului: tevi irigatii, hidranti, tije, robineti, aspersoare, cot, teu, dop de capat, garnituri si adaptor de pompa.

Pentru a acoperi o gama cat mai larga de aplicatii, in cadrul categoriei aripi de ploaie au fost incluse:

Aripa de Ploaie simple

 • configurate cu conducta principala avand acelasi diametru pe toata lungimea si aspersoare montate liniar (de-alungul conductei principale, cu ajutorul hidrantilor si prelungitoarelor de PVC).

Aripa de ploaie compuse

 • in care conducta principala este telescopica iar aspersoarele se monteaza liniar si in laterale, cu ajutorul hidrantilor, a tijelor metalice de 8 mm si a distribuitoarelor cruce, montate la hidrant.

Module de extindere

 • pentru aripi de ploaie simple sau compuse, in componenta carora intra: aspersoare, conductele secundare, suport aspersoare, distribuitoare, tije metalice de 8 mm, dop de compresiune si robineti.

 

Aripa de ploaie - generalitati

Aripa de ploaie este denumirea generica a sistemelor de irigatii prin aspersie, formate din conducte rigide prevazute cu cuple mama – tata (prindere rapida) si aspersoare montate pe conducta principala (cu ajutorul hidrantilor si tijelor prelungitoare). Aripile de ploaie furnizate de Depozitul de Irigatii sunt configurate pe diametrele de 63, 75, 90 si 110 mm. Lungimea maxima recomandata a aripilor de ploaie este de 600 metri (cu teava de diametrul 110 mm si aspersoare montate din 18 in 18 metri).

Coloana irigatii – recomandari utilizare

Inainte de achizitia sistemului de aspersie ARIPA DE PLOAIE, echipa tehnica a Depozitului de Irigatii recomanda clientilor citirea descrierii produsului si fisei tehnice a acestuia. In afara de descrierea tehnica si cantitativa a componentelor incluse in sistemul de irigatii, in fisa tehnica sunt prezentate caracteristicile tehnice, hidraulice si de eficienta ale sistemului in ansamblu, respectiv: coeficientul de uniformitate - exprimat procentual [%], P min. (presiunea minima recomandata) - [bari], norma medie de irigare pe ora - NI [mc/ha], suprafata maxima de udare a sistemului de aspersie - [ha] si lungimea tronsoanelor componente – [m].

Kit aripa de ploaie – date tehnice

Pentru fiecare kit aripa de ploaie prezentat pe site, inginerii Depozitul de Irigatii au calculat:

 • Suprafata maxima de udare a sistemului de aspersie;
 • Caracteristici hidraulice recomandate (la intrarea in sistemul de aspersie):
  • Q min. [mc/h];
  • P min. [bari];
 • Nivelul mediu de precipitatii pe suprafata de udare / ora;
 • Norma medie de irigare / ora.

Toate aceste informatii sunt prezentate in detaliu la sectiunea „detalii tehnice”, a fiecarui sistem.

Pret aripa ploaie

Depozitul de Irigatii comercializeaza aripi de ploaie pentru sisteme de irigatii prin aspersie la cele mai mici preturi. Pentru detalii suplimentare in legatura cu produsele comercializate prin intermediul magazinului online Depozitul de Irigatii (sisteme complete aripa de ploaie, caracteristici tehnice aripa de ploaie, preturi aripa de ploaie, coloane de irigatii, fitinguri aripa ploaie pentru diverse configuratii, termene si/sau conditii de livrare particulare), va rugam sa ne contactati folosind acest formular.


Subcategorii