CONDUCTA PEHD LAYFLAT

Conducta pehd apa, furtun layflat plat, furtun textil plat, furtun cauciuc plat de inalta presiune, fitinguri si accesorii furtun layflat.

Depozitul de Irigatii comercializeaza conducta PEHD, furtun layflat plat, furtun textil PVC irigatii si fitinguri layflat pentru sisteme de irigatii.

Conductele PEHD sunt folosite in sistemele de irigatii prin aspersie si intra in componenta aripilor de ploaie. In gama de diametre 20 mm – 160 mm, la colac sau bara de 6 – 12 m, conducta PEHD este rigida si in functie de clasa de presiune rezista de la 4 bari la 16 bari.

Furtunul layflat se foloseste preponderent in sisteme de irigatii prin picurare. Fie ca este doar conducta de transport sau conducta principala, furtunul layflat poate fi cea mai eficienta solutie, avand in vedere flexibilitatea si usurinta de manipulare. Cu ajutorul accesoriilor specifice furtunului layflat, se pot monta startconectori layflat pentru tub sau banda de picurare.

In cazul unor aplicatii in care presiunea necesara in sistem depaseste 10 bari, pentru legatura dintre motopompa si sistemul de aspersie se poate folosi furtun flexibil din cauciuc. Presiunea de spargere a acestui furtun este de minim 50 bari.

In functie de complexitatea si natura lucrarii, in urma unei analize tehnice, Depozitul de Irigatii va poate recomanda tipul de conducta PEHD, furtun layflat din PVC, cauciuc sau textil si fitingurile necesare pentru sistemul de irigatii:

  • conducta de apa si irigatii de presiune din PEHD;
  • furtun layflat PVC pentru sisteme de irigatii prin aspersie;
  • furtun textil plat tip furtun pompieri pentru sisteme de irigatii;
  • furtun cauciuc plat de inalta presiune pentru sisteme de irigatii prin aspersie;
  • fitinguri layflat si accesorii layflat pentru sistem de irigatii prin aspersie.

Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare la conducta pehd si layflat pentru diferite sisteme de irigatii prin aspersie sau picurare (solutii echipamente, tehnologii, oferte tehnice, cotatii de pret, proiectare sau consultanta in ceea ce priveste oportunitati de finantare nerambursabile), va rugam se ne contactati.


Subcategorii