• contact@depozitul-de-irigatii.com
  • Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2, Darasti-Ilfov, Ilfov

Despre Depozitul de Irigatii SRL

Despre Depozitul de Irigatii SRL

S.C. DEPOZITUL DE IRIGATII S.R.L.

Sediul social - București, Sector 6, Str. Drumul Taberei nr. 105, bl. A9, Scara A, etaj 1, Ap. 4, camera 2, înmatriculată în Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/6146/2017, CUI 37480722.

Punct de lucru - Darasti-Ilfov, strada 1 Decembrie 1918, nr. 2, judetul Ilfov

DEPOZITUL DE IRIGATII se ocupa cu proiectarea sistemelor de irigatii si furnizarea echipamentelor necesare prin intermediul magazinului online depozitul-de-irigatii.com.

Scurt istoric:

·        In 2017 se infiinteaza societatea Depozitul de Irigatii si magazinul online, activitatea principala fiind comercializarea produselor si echipamentelor specifice pentru sisteme de irigatii agricole. Desi nou intrata pe o piata matura si competitiva, Depozitul de Irigatii reuseste sa genereze plus valoare prin comercializarea tevilor de irigat, produse cu teava romaneasca PEHD standard.

·        In 5 ani de activitate, produsele comercializate de societate se diversifica. Constatam lipsa de servicii de proiectare de calitate in domeniul irigatiilor, lipsa analizelor de fezabilitate sau ineficienta sistemelor de irigatii existente atat in cazul micilor ferme cat si pentru fermele cu suprafete de irigat mari. Nevoia de servicii de proiectare de specialitate pentru sisteme complexe de irigatii este evidenta.

·        In 2022 se infiinteaza PRO Sisteme IRIGATII SRL, fondatorii fiind cei doi ingineri din echipa tehnica a Depozitului de Irigatii, absolventi ai Facultatii de Imbunatatiri Funciare (din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice Bucuresti), cu experienta de peste 20 de ani in proiectare, consultanta si asistenta tehnica pentru eficientizarea sistemelor complexe de irigatii.

 

In afara de comercializarea de produse si echipamente specifice, Depozitul de Irigatii isi propune furnizarea de servicii complete de proiectare, analize de eficienta si fezabilitate pentru sisteme complexe de irigatii.

Lucrurile evolueaza si noi evoluam odata cu trecerea timpului si cu experienta acumulata. Ajustam proceduri de sudura si testam cele mai bune cuple mama – tata disponibile pe piata. Incercam in permanenta sa ne aliniem procedurile si tiparul de productie a tevilor de irigat, a bateriilor de filtrare si fertirigare, cu cerintele reale identificate pe teren, specifice agricultorilor romani. Tinem cont de parerile fermierilor cu ani de experienta in ceea ce priveste exploatarea si manipularea diferitelor sisteme de irigatii.

Suntem experti in tevi de irigat, in aripi de ploaie, sisteme de aspersie si picurare. Proiectam sisteme de irigatii complexe, identificam cele mai eficiente solutii si avem cel mai bun pret de pe piata.