• contact@depozitul-de-irigatii.com
  • Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2, Darasti-Ilfov, Ilfov

Drepturi de autor

Drepturi de autor

Acesta este website-ul oficial al SC Depozitul de Irigatii SRL.

© Drepturi de autor - Depozitul de Irigatii SRL - Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site nu poate fi copiat, utilizat, modificat sau furnizat tertilor in scop comercial si apartine exclusiv societatii comerciale Depozitul de Irigatii SRL. Continutul, imaginile, grafica, elementele audio, animaţiile, video clipurile si design-ul paginii web - www.depozitul-de-irigatii.com/,  sunt protejate prin legea drepturilor de autor si alte legi de protectie.

Depozitul de Irigatii isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara preaviz. Reproducerea, traducerea si utilizarea informatiilor publicate este permisa numai cu indicarea sursei (adresa website-lui) sau pentru uz strict personal; utilizarea in alte scopuri sau in scopuri comerciale este strict interzisa, informatiile prezentate pe acest website sunt cu titlu gratuit.

Toate materialele si fisierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificarile si completarile ulterioare, si nu pot fi reproduse fara acordul expres al Depozitului de Irigatii, cu protejarea drepturilor de autor. Utilizarea oricaror materiale si fisiere grafice, apartinand Depozitul de Irigatii SRL, pentru alte scopuri decat cel pentru care a fost dat acordul, este interzisa. Permisiunea de a folosi continutul acestui website, in alte scopuri decat cel personal, se acorda doar de catre Depozitul de Irigatii SRL.

Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site da Depozitului de Irigatii dreptul unilateral si neechivoc sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

SC Depozitul de Irigatii SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli de utilizare a website-ului in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site, fara o anuntare in prealabil.