• contact@depozitul-de-irigatii.com
  • Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2, Darasti-Ilfov, Ilfov

FILTRE si FERTIRIGARE

FILTRE si FERTIRIGARE

Sisteme de filtrare si fertirigare filtre y, hidrociclon, filtre cu nisip, cap control fertirigare, tanc de fertilizare pentru sisteme de irigatii prin aspersie, microaspersie, ceata sau picurare.

Depozitul de Irigatii comercializeaza sisteme de filtrare si fertirigare pentru diverse aplicatii: sere, solarii, cultura in camp prin aspersie, picurare sau microaspersie.

Indiferent de tipul si complexitatea sistemului de irigatii, eficienta si durabilitatea acestuia este in stransa legatura cu calitatea apei de udare utilizata. Echipamentele de filtrare si fertirigare din cadrul sistemelor de irigatii se aleg in functie de parametrii fizico-chimici masurati la sursa de apa.

Echipamente de filtrare si fertirigare pentru sisteme de irigatii:

  • filtre y cu sita sau disc pentru sisteme de irigatii prin picurare si aspersie fina;
  • filtre simple cu sita sau disc pentru sisteme de irigatii prin picurare si aspersie fina medii;
  • filtre duble cu sita sau disc cu debit mare de filtrare pentru suprafete de irigat mari si foarte mari;
  • filtre cu nisip si hidrocicloane pentru situatiile in care sursa de apa contine particule decantabile in exces(nisip, pietris);
  • filtre cu nisip pentru sisteme de irigatii prin aspersie, picurare sau ceata;
  • sisteme de fertirigare, cap de control cu injector pentru sisteme de irigatii;
  • tanc de fertilizare pentru instalatii de fertirigare irigatii prin aspersie.

In functie de complexitatea si natura sistemului de irigatii precum si de analizele prelevate la sursa de apa, in urma unei analize tehnice se pot alege tipul de filtre: filtre cu nisip, filtre cu sita, hidrociclon, deznisipator.

Indiferent de tipul echipamentului de filtrare, scopul acestuia este acela de a proteja elementele componente ale sistemului de irigatii, respectiv piesele cu orificii inguste de trecere, aspersoarele, electrovanele sau conductele cu diametre mai mici.

Unitatea din fertirigare asigura dozarea corecta a substantelor fertilizante in cadrul unui sistem de irigatii automatizat integral sau partial si se preteaza indeosebi la sistemul de udare prin picurare sau microaspersie. Echipamentele de fertirigare din cadrul sistemelor de irigatii se aleg in functie de tipul de cultura, norma de udare si debitul maxim necesar calculat.

In functie de complexitatea si natura culturii, in urma unei analize tehnice se poate alege unitatea de fertirigare: tanc fertirigare, cap de control cu injector pompa de suctiune sau sisteme de dozare cu pompa dozatoare.

  • Cap control cu injector Venturi;
  • Tanc de fertilizare.

Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare la sistemele de filtrare sau fertirigare adecvate pentru diferite sisteme de irigatii (solutii echipamente, tehnologii, oferte tehnice, cotatii de pret, proiectare sau consultanta in ceea ce priveste oportunitati de finantare nerambursabile), va rugam se ne contactati.


Subcategorii