• contact@depozitul-de-irigatii.com
  • Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2, Darasti-Ilfov, Ilfov

IRIGATII PICURARE

IRIGATII PICURARE

Sisteme de Irigatii prin picurare, tub si banda de picurare, picuratori exteriori, fitinguri picurare si accesorii picurare.

Depozitul de Irigatii comercializeaza sisteme de irigatii prin picurare, tub de picurare, banda de picurare si picuratori exteriori.

In cadrul categoriei IRIGATII PRIN PICURARE sunt prezentate produsele si caracteristicile tehnice aferente pentru diverse tipuri de tuburi de picurare, respectiv debitul picuratorilor, distanta intre picuratori, grosimea tubului de picurare si fitingurile necesare pentru functionarea unui sistem de irigatii prin tub de picurare. In mod similar, pentru banda de picurare sunt prezentate grosimea bandei, distanta intre picuratori si debitul livrat de picuratori.

Produsele comercializate de Depozitul de Irigatii se refera inclusiv la accesoriile necesare sistemelor de irigatii prin picurare, tub de picurare orb si diverse tipuri de picuratori exteriori, cu debit reglabil sau fix si cu presiune compensata.

  • tuburi de picurare, tub orb pentru picuratori exteriori la diverse debite, distante intre picuratori si grosimi;
  • robineti tub picurare, startconector tub, garnitura tub picurare, carlig de ancorare, dop si fitinguri tub picurare;
  • banda de picurare la diverse debite, distante intre picuratori si grosimi;
  • robineti banda picurare, startconectori banda, dopuri de capat banda si fitinguri banda de picurare;
  • picuratori exteriori, de tip fix sau reglabil, cu diverse debite;
  • accesorii de picurare pentru sisteme de irigatii sere, solarii.

Sistemul de irigatii prin picurare consta in distribuirea apei in apropierea plantelor, in principal in zona de dezvoltare a radacinilor. Prin tehnologia de udare prin picurare se poate asigura intr-un mod eficient controlul cantitatii de apa necesare pentru cultura, in functie de capacitatea de absorbtie a solului si evapotranspiratia.

Sistemele de irigatii prin picurare indiferent daca sunt cu tub de picurare sau banda de picurare, se preteaza la aproape orice tip de cultura. Sistemul de irigatii prin picurare poate fi complet automatizat inclusiv pentru dozarea corecta a substantelor fertilizante (fertirigare) iar cultura indiferent de tip, poate fi operata mecanizat.

Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare sistemele de irigatii prin picurare (solutii echipamente, tehnologii, oferte tehnice, cotatii de pret, proiectare sau consultanta in ceea ce priveste oportunitati de finantare nerambursabile), va rugam se ne contactati.


Subcategorii