• contact@depozitul-de-irigatii.com
  • Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2, Darasti-Ilfov, Ilfov

MOTOPOMPE CUPLE si ACCESORII

MOTOPOMPE CUPLE si ACCESORII

Motopompe pentru sisteme irigatii, furtun pompieri, cuple pompieri, cuple storz, coliere furtun de absorbtie sau refulare.

Depozitul de Irigatii comercializeaza motopompe irigatii, furtun pompieri, furtun de absorbtie, cuple pompieri bauer si coliere furtun pentru sisteme de irigatii.

Motopompele sunt utilizate pentru cresterea presiunii in sistemele de irigatii prin aspersie sau pentru transferul apei de la sursa la zona de irigat. Pompele comercializate de Depozitul de Irigatii sunt construite sa reziste la presiuni inalte si sa livreze un debit constant calculat in functie de cerintele sistemului de irigatii utilizat.

Legatura dintre pompa si sistemul de irigatii se poate face cu ajutorul furtunelor de pompieri. Cuplele de pompieri de tip STORZ rapida asigura o etanseitate ridicata si usureaza operatiunea de conectare a motopompei la sistemul de irigatii. Aspiratia motopompei se poate realiza prin intermediul furtunului de absorbtie flexibil etansat cu ajutorul colierelor de strangere cu balama.

In functie de complexitatea si natura lucrarii, in urma unei analize tehnice, Depozitul de Irigatii va poate recomanda cel mai eficient tip de motopompa si accesoriile necesare pentru sistemul de irigatii:

  • motopompe irigatii diesel sau benzina de inalta presiune si debit;
  • furtun de pompieri cu cuple tip storz pentru conectare motopompe la sistemele de irigatii;
  • furtun de absorbtie pentru legatura aspiratie motopompe pentru sisteme de irigatii;
  • cuple pompieri storz pentru conectarea la motopompa irigatii;
  • furnizeaza cuple bauer pentru conectarea la motopompa, tambur sau hidrant irigatii;
  • coliere pentru furtun flexibil aspiratie sau refulare motopompe.

Pentru orice fel de informatii suplimentare referitoare la motopompe si accesorii pentru diferite sisteme de irigatii prin aspersie sau picurare (solutii echipamente, tehnologii, oferte tehnice, cotatii de pret, proiectare sau consultanta in ceea ce priveste oportunitati de finantare nerambursabile), va rugam se ne contactati.


Subcategorii